Advertisement

Ηρακλειο Φωτια : ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΔΑΜΙΑΝΟ | Σινεμά | LiFO - Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική.

Ηρακλειο Φωτια : ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΤΙΑ-ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΔΑΜΙΑΝΟ | Σινεμά | LiFO - Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική.. See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Το ένα σπίτι σε ένα ισόγειο διαμέρισμα. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα.

Κρήτη | «Μπουρλότο» τη νύχτα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ...
Κρήτη | «Μπουρλότο» τη νύχτα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο ... from www.zarpanews.gr
Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Μια μεγάλη φωτιά έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημιου, στην περιοχή της λεωφόρου κνωσού Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Μάχη να μην φτάσει το μέτωπο στο κρυονέρι. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

«παραχώρηση της χερσαίας ζώνης του λιμένα στο δήμο ηρακλείου» ηρακλειο. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης. Διακοπές υδροδότησης στην αττική έχει προκαλέσει η σφοδρή πυρκαγιά που πλήττει τις αφίδνες.

ΦΩΤΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τι ανέφερε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου ...
ΦΩΤΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τι ανέφερε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου ... from cdn.pagenews.gr
Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Φωτιά έχει ξεσπάσει, στην περιοχή του γαζίου, στο ηράκλειο κρήτης. Εκκενώνεται το ολυμπιακό χωριό στους θρακομακεδόνες. Στο πόδι βρέθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία ηρακλείου όταν το απόγευμα της δευτέρας ξέσπασε φωτιά σε απορρίματα στην ε.ο.

Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών.

Με μεγάλη καθυστέρηση φτάνουν τα καναντέρ από την σκύρο. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία για τη φωτιά που ξέσπασε, αργά το απόγευμα σε τζάκι σπιτιού στις μεσαμπελιές στο ηράκλειο. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής. Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τετάρτης (09.06.2021) σε οικόπεδο χώρο στα καμίνια ηρακλείου, σε απόσταση αναπνοής από σπίτια και επιχειρήσεις. Καταγγέλλει πως τον ξυλοκόπησαν και του «άρπαξαν» 300 ευρώ. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε. Στο σημείο έχουν σπεύσει δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με πέντε. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. See more ideas about ηράκλειο, κρήτη, σπάνιες φωτογραφίες. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική.

Φωτιά σε σκουπίδια κινητοποίησε την πυροσβεστική. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Πνίγεται στους καπνούς η αττική , γεμάτα στάχτη τα αυτοκίνητα στα βόρεια.

Ελλάδα Κορωνοϊός: Αυτές οι περιοχές μπαίνουν στο «κόκκινο ...
Ελλάδα Κορωνοϊός: Αυτές οι περιοχές μπαίνουν στο «κόκκινο ... from images32.inewsgr.com
Δραματικές στιγμές βιώνουν οι κάτοικοι της βαρυμπόμπης με τη φωτιά που έχει ξεσπάσει από το μεσημέρι. Πού σημειώνονται διακοπές στην υδροδότηση. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική υπηρεσία στο ηράκλειο. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Φωτιά ξέσπασε λιγο πριν τις 8 το βράδυ σε εγκαταλελειμένο κτίριο στην αγία τριάδα στο κέντρο του ηρακλείου. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Τα άλογα τρέχουν στην πλατεία. 112 για τους κατοίκους σε αχαρνές, λυκόβρυση, κάτω κηφισιά και μεταμόρφωση αττικής.

Στο σημείο έφτασαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής.

Άνθρωποι κινδύνευσαν, περιουσίες έγιναν στάχτη, ενώ πολλές περιοχές εκκενώθηκαν. Εικόνες ηράκλειο μέτρο σπάνιες φωτογραφίες κρήτη ιστορία. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι και πήρε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλη έκταση. Σοκ στο ηρακλειο 11χρονη εγινε μητερα. Η φωτιά προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο διαμέρισμα, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, διέμενε μία ηλικιωμένη, την οποία απομάκρυναν γείτονες πριν φτάσουν οι. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, σύμφωνα με το cretalive.gr. Σύμφωνα με το ekriti.gr τα ξερά χόρτα, προκάλεσαν. Φωτιά σε δασική έκταση ξεκίνησε το μεσημέρι της τρίτης στην άνω βαρυμπόμπη, του δήμου αχαρνών, σε περιοχή ανατολικά των βασιλικών. Η φωτιά που ξέσπασε σε κουζίνα, στο διαμέρισμα πρώτου ορόφου, σε διώροφο κτίριο στην περιοχή των καμινίων στο ηράκλειο, σήμανε. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που εκδηλώθηκε αργά το απόγευμα σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή γεράκι του δήμου μινώα πεδιάδος στο ηράκλειο. Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε στο διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Συναγερμός σήμανε το πρωί της τετάρτης (09/09) στην πυροσβεστική υπηρεσία. Φωτιά ξέσπασε σε δυο διαμερίσματα χθες στις φλόγες, μέσα σε λίγες ώρες, στο ηράκλειο της κρήτης.

Posting Komentar

0 Komentar